Velkommen til Musketer Event!
ImageVi har ny nettside:

www.musketerevent.no.

Gå dit for oppdatert informasjon om oss!

Fekting er gøy for alle! Ta en titt på våre hjemmesider for å finne inspirasjon til akkurat dét fekteeventet du er på jakt etter. Enten dere er et firma som ønsker å gjøre noe nytt og spennende sammen, ute etter en utdrikningslag opplevelse der alle kan delta, eller dere er på jakt etter en annerledes bursdagsfeiring for barna, så er vi overbevist om at et fekte-event vil være den perfekte rammen for opplevelsen.

Musketer Event har gjennom flere år bygget opp et solid rykte som en seriøs og god eventmaker. Vi skreddersyr fekteeventet for å passe deres behov, både når det gjelder tid, sted, lengde, antall deltakere og ønsket aktivitetsnivå. Fekting er en sport som skaper teamtilhørighet, og hvor mestringsfølelsen kommer raskt.

Våre fekte-eventer kan vare fra et par timer til en hel kveld, der også god mat og drikke kan være en del av opplevelsen. Vi har egne lokaler i Njårdhallen i Oslo, men er selvfølgelig også helt mobile dersom dere skulle ønske en annen lokasjon. Se vår facebook side for omtaler og inspirasjonFekting passer like godt for alle aldersgrupper, kvinner og menn
Les mer om våre ulike events: