Om oss
Vi har ny nettside:

www.musketerevent.no.

Gå dit for oppdatert informarsjon om oss!

Musketer Event har sitt utspring i fektemiljøet i Njårdhallen i Oslo. Firmaet drives og eies av lidenskaplige fektere som har deltatt og deltar i World Cup, VM og OL.

Musketer Event har utviklet seg gjennom jungeltromme-prinsippet, og våre fornøyde kunder er våre beste referanser. Vi har gjennom flere år bygget et solid rykte som en seriøs og god eventmaker. Vi skreddersyr eventet for å passe deres behov, både når det gjelder tid, sted, lengde, antall deltakere og ønsket aktivitetsnivå. Vi har også spesialisert våre eventer slik at de skaper en ramme der alle kan delta, men man likevel får en smakebit av hva ”ekte” fekting dreier seg om!

Musketer Event har som uttalt formål å promotere fektesporten ved å skape blest omkring, og allmenngjøre en fantastisk idrett!
 
Musketer Event drives av Dan Lundesgaard og Sturla Blanck Torkildsen.

Dan
Utdannet instruktør i fekting ved Norges Fekteforbund. Har lang erfaring som utøver og trener. Trener til daglig barn og voksne i Njård fekting. Er innehaver av NM medaljer og internasjonale topp-plasseringer. Les mer..

Sturla
Nordens eneste deltaker i herrefekting under Beijing-leken 2008. Flere ganger Nordisk Mester, Norgesmester for lag, og medaljør fra World Cup. Les mer..